marți, 3 august 2010

Masini second-hand fiabile-Cel mai bun loc din care iti poti cumpara o masina second-hand fiabila.

Atunci cand cumperi o masina veche nu poti sa nu te intrebi daca nu cumva cumperi problemele unei alte persoane. Deci, cum poti fi sigur ca ai cumparat o masina veche fiabila? De exemplu poti sa duci masina la un mecanic de incredere inainte sa o cumperi sau poti sa crezi ceea ce iti spune vanzatorul. Cu toate acestea exista o alta optiune la care sigur nu te-ai gandit pentru a te asigura ca iti cumperi o masina buna.

Te-ai gandit vreodata sa umperi o masina de la o licitatie auto a guvernului?
Acestea sunt unele dintre cele mai fiabile masini utilizate pe care le vei gasi vreodata si iti voi spune si de ce. Masinile guvernamentale, inclusiv cele ale Statului si Politiei sunt inlocuite foarte des, iar apoi sunt vandute in cadrul unor licitatii auto. Guvernul este foarte generos cand vine vorba de intretinerea acestor masini, iar cand le vand poti sa vezi toata istoria mainii. Aceste vehicule sunt de obicei, numai de 2-3 ani, cu un kilometraj intre 25,000-40,000 si inca in garantia oferita de producatori.

Alte maini fiabile pe care le poti gasi la aceste licitatii sunt cele confiscate de banci sau de institutiile financiare de la oamenii care au scos un imprumut si nu au mai putut sa plateasca. Multe dintre aceste masini sunt noi sau aproape noi, si de asemenea vor fi inca in garantie.
Daca te decizi sa mergi la o licitatie si sa cumperi o masina, vei putea sa inspectezi masina pe care vrei sa o cumperi inainte sa licitezi pentru ea. Unele masini, vin cu un raport Carfax, iar daca nu, il poti obtine chiar tu.

Daca te gandesti sa achizitionezi urmatoarea ta masina de la o licitatie auto, poti fi sigur ca vei primi o masina fiabila pe care o vei putea folosi mai multi ani de acum incolo.