marți, 3 august 2010

Gasirea masinilor second-hand vandute chiar de proprietari.

In economia de azi, obtinerea banilor necesari pentru cumpararea unei masini noi poate fi o sarcina foarte dificila, asa ca, tot mai multi oameni apeleaza la achizitionarea unei masini second-hand, chiar de la proprietari. In loc sa aibe de a face cu o reprezentanta care cere comisioane foarte mari precum si taxe de intretinere pentru orice masina pe care o vand, au posibilitatea sa trateze direct cu proprietarul si sa achizitioneze un vehicul decent pentru mult mai putin decat daca s-ar fi decis sa lucreze cu o reprezentanta.

Singurul dezavantaj al acestei metode de achizitie, consta in faptul ca nu ai nici o garantie ca masina functioneaza bine, in afara cuvantului proprietarului, asa ca, daca esti sceptic, sau daca vrei ca masina sa fie verificata, ar trebui sa o duci la un mecanic inainte sa o cumperi. Proprietarul nu ar trebui sa aibe nici o obiectie in aceasta privinta, atat timp cat acest lucru nu dauneaza masinii intr-un fel sau altul, si atat timp cat mecanicul doar isi da avizul daca masina merita sa fie achizitionata sau nu.

Este foarte simplu sa gasesti niste proprietari dispusi sa scape de masina lor veche, nu trebuie decat sa verifici ziarul local. Exista o multime de oameni care isi fac publicitate in acest fel, dar daca nu gasesti nimic care sa fie pe gustul tau, este timpul pentru a incepe o cautare online. Unul dintre cele mai bune locuri de cumparare a unei masini online, este Craigslist, deoarece este ca o sectiune de anunturi online clasificate pe orase. Daca locuiesti intr-un oras mare si cauti orasul tau pe site-ul Craiglist, vei descoperi cu siguranta mai multi vanzatori, care vor sa scape de masina lor. Astfel, Craiglist este probabil unul dintre cele mai bune site-uri online pentru a gasi masini vechi vandute chiar de proprietari.